İSMO Başkanı İbrahim Kaynar, Adıyaman’da Düzenlenen Toplantıya Katıldı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

“Mücbir Halin Uzatılması İçin Yoğun Çaba Sarf Ediyoruz”

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar Adıyaman’da
Deprem Bölgesi Mali Müşavir Oda Başkanları ve Ticaret Odası Başkanları toplantısına katılarak söz aldı ve MÜCBİR halin uzatılmasını bir kez daha dile getirdi.

İSMO Başkanı İbrahim Kaynar, Adıyaman’da düzenlenen toplantı ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Adıyaman’da 19 Ağustos 2024 günü (dün) gerçekleştirilen basın toplantısında, deprem bölgesi Mali Müşavir Oda Başkanları ve Ticaret Odası Başkanları olarak katılım sağladık.
Toplantının ana konusu 31 Ağustos tarihinde bitecek olan mücbir halin uzatılması için izlenecek yol haritasının belirlenmesi, mücbir halin bitmesi durumunda karşılaşılacak sorunlar, deprem bölgesinin mücbir halin bitirilmesine hazır olmadığımız ile ilgili düşüncelerimizi, etraflıca anlatmaya çalıştık.
Konunun önemi ve acil olmasının yanında, oluşan bürokratik direnç sonrası, çözüm noktasındaki tek çarenin, Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşülmesinin gerektiği ve bu konuda girişim başlatılmasının uygun olacağı görüşü kabul gördü. Toplantı sonrası basın açıklaması yayınlanmıştır.
Önümüzdeki günlerde mücbir halin uzatılması için çalışmalarımız ve toplantılarımız yoğun bir şekilde devam edecektir” dedi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: