LİMAKPORT İSKENDERUN LİMANI GENEL MÜDÜRÜ ARISOY’A “ANGUS KOKUSU” ALMIYORM!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Limakport İskenderun Limanı Genel Müdürü Gündüz Arısoy, düzenlediği basın toplantısında İskenderun halkının adeta aklıyla alay edercesine bir açıklama yaptı.

Angus dolusu gemilerin getirdiği iğrenç koku hakkında sorulan soruya Gündüz Arısoy, “Bu binada koku almıyorum. Ancak geminin yanına gittiğim zaman angus kokusu alıyorum. Hani koku da anormal bir rahatsızlık mıdır, bilmiyorum. Kendi yaşadığım yerde de şu ana kadar kokuyu hiç hissetmedim” diyerek adeta kokudan midesi bulanan İskenderun’luları sosyal medyada çıldırttı.

Gündüz Bey, “Angus kokusu almıyorum” açıklamanız cidden şaka mı?

İskenderun halkı her solukta berbat angus kokusuna maruz kalırken, sizin ‘koku almıyorum’ demeniz halkın derdini çözüyor mu?

Üstelik bir de “koku anormal bir rahatsızlık mı” diye soruyorsunuz. Yani neredeyse insanlar şehirdeki iğrenç angus kokusundan ötürü gaz maskeleriyle dolaşacak; ama sizin için bu ‘anormal’ bir durum değil!

Madem öyle, neden liman yerine evinizin bahçesinde angus beslemeyi düşünmüyor sunuz?

Bu nasıl bir yönetim anlayışıdır?

Uluslararası bir firmayı temsil eden bir yönetici koskoca bir şehrin sorunu haline gelen ciddi bir konuda bu kadar ciddiyetsiz, bu kadar amatörce konuşur mu?

“Angus kokusu almıyorum” demek, İskenderun halkının çektiği eziyete göz kapamak demektir. Ama siz kokuyu almazsınız tabii, çünkü sizi rahatsız etmiyor!

Siz sadece gelir gider tablosuna bakıyorsunuz. Gelin iğrenç kokuyu bir de İskenderun halkına sorun, bakalım halk ne diyor.

Gündüz Bey, İskenderun’lular yakında gaz maskesiyle sokağa çıkacak duruma geldi.
Angus gemileri yanaştığında, İskenderun’da nefes almak işkenceye dönüşüyor.

Ama sizin için sorun yok, siz koku almıyorsunuz! İskenderun’luların aklıyla alay mı ediyorsunuz?


Paylaş
Kategori:
Etiketler: