YÜKSELİŞ’TE MUHTEŞEM MEZUNİYET GECESİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsünde yıl sonu mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Hatay’ın en büyük koleji olan Yükseliş Koleji, yaklaşık 300 öğrenciye aynı anda kep töreni düzenledi . İki bine yakın veli ve öğrencinin katıldığı gecede, mutluluk ve hüzün bir aradaydı. Sunuculuğunu Lise Türkçe öğretmenimiz Sabri Gülmez üstlendi.

Törene, Sn. Fatih Tosyalı ve Onur Konuğumuz Ahmet Selçuk İlkan da katıldı. Genel Müdürümüz Sn. Aykut Davut Öktem, açılış konuşmasında öğrencilerimizi hayata en iyi şekilde hazırladıklarını vurguladı. Kurucumuz Sn. Nuri Üysen ise eğitimin önemini ve gelecek hedeflerini anlattı. Gece, öğrencilerimiz Ezgi Horoz ve Lina Gözel’in piyano resitali ile başladı  ve konuşmalar, Yükseliş Andımız, flama devir teslim töreni ve kütük çakma merasimi ile devam etti.

Okulumuza ve öğrencilerimize büyük emeği geçen İlkokul Müdüremiz Janset Göztok Jiminli ve sınıf öğretmenimiz Secda Aldatmaz’a teşekkür plaketi verildi. Onuncu Yıl Marşı eşliğinde kep atma ve ışık şovları , Türkiye’nin Elmas Çocuğu Ersin Faikzade’nin muhteşem konseriyle gece son buldu . Onur konuğu Ahmet Selçuk İlkan’ın performansı da unutulmaz anlar yaşattı.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: