Özel Çağla Anaokulu Öğrencilerinin Mezuniyet Gösterileri Muhteşemdi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Özel Çağla Anaokulu (Susam Sokağı 571 Çocuk Eğitim Merkezi) Geleceğe Yatırım Yapıyor

“Öğrencilerin Mezuniyet Gösterileri Muhteşemdi”

Bölgemizde eğitim faaliyetlerini başarı ile sürdüren ve geleceğe yatırım yapma yolunda emin adımlarla ilerleyen Özel Çağla Anaokulu tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliğinde Görsel bir şölen sunmanın mutluluğu yaşandı.
2023-2024 Eğitim Öğretim yılına genç dinamik eğitim kadrosu ile giren Özel Çağla Anaokulu eğitim kadrosu bir yılın emeğinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadılar.

İskenderun Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen Yıl sonu etkinliğinde konuşma yapan Çağla Anaokulu Kurucusu ve müdürü Zerrin Gülerden, “Eğitim kadromuz ile Okul öncesi Eğitimin temellerini attığımız öğrencilerimizi milli ve manevi değerlere bağlı yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Eğitim kurumu olarak sağlam temeller üzerine kurulacak binaların ne kadar sağlam olduğu bilinci ile çıkmış olduğumuz bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu güne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerde her zaman yanımızda olan velilerimize, öğrencilerimize ve eğitim kadrolarımıza teşekkür ederken, bu günkü programın hazırlanmasında gecesini gündüzüne katan, tüm personellerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ilk kez sahne alan ve oldukça heyecanlı oldukları gözlenen öğrencilerin gösterilerinde duygu, hüzün ve gurur bir arada yaşındı.
Veliler ve davetliler, öğrencilerin gösterilerini heyecanla izlerken, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Özel Çağla Anaokulu eğitim kadrosuna teşekkürlerini de ilettiler.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: