MİMAR MÜFİT TENNİOĞLU’NA MESLEKTE 50. YILI PLAKETİ VERİLDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği tarafından düzenlenen Mimarlar Gecesinde, hizmet yılına göre meslekte 50 yılını dolduran mimarlar plaket ile ödüllendirildi.
Bölgemizde meslek hayatında 50 yılını dolduran üç mimarlara plaket takdim edildi. Bu anlamlı gecede, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına uzun yıllar hizmet etmiş, Odanın Yönetim Kurulu, meclis üyeliği ve en son Disiplin Kurulu üyesi olan ve halan İskenderun Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde Öğretim Görevlisi olan Mimar Müfit Tennioğlu’na plaketini oğlu mimar Ufuk Tennioğlu takdim etti.
Mimar Emre Uras ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen gecede Bölgemizde aktif olarak görev yapan ve hizmette 50 yılını dolduran mimarlar plaket ile ödüllendirilerek onura edildi.
Gecede, Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Mimar Mustafa Özçelik meslekte 50 yılını dolduran mimar Nejat Yanlı ve mimar Sinan Bahadırlı’ya da plaketlerini takdim etti.
Bölgemize 50 yıldır mimar olarak görev yapan ve bir çok önemli projelere imza atan Mimar Müfit Tennioğlu yaptığı açıklamasında; “Bölgemizde yaşanan deprem felaketinden dolayı şehrimiz de maalesef bu depremden ağır etkilenmiş olması nedeniyle mimarlara çok daha fazla görevler düştüğünü görmekteyiz. Yaşadığımız müddetçe bölgemizin eski haline gelmesi konusunda depreme dayanıklı yapıların inşa edilmesi için gerekli hassasiyetin daha fazla gösterilmesi gerektiğini düşünüyoruz. El birliği ile bölgemizin sağlam yapılar üzerinde yeniden kalkınması için gerekli çalışmaların yapılması için çaba sarf ediyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: